Статии

Търсене на статия

Търсене
Последни статии
Скъпи приятели, имам удоволствието да ви съобщя, че вече можете да заявявате гоблени от нашите Галерии с картини. Можете да направите запитване на картината, която сте харесали на електронен имейл e_l.. Още
Виж всички

Общи условия

Общи условия за продажба на артикули в електронния магазин „ЛЕВРОН” Прочетете внимателно условията за ползване на нашия електронен магазин.
Основни положения
1. Използването на електронен магазин „ЛЕВРОН” означава, че автоматично Вие се съгласявате с условията за използване на уеб сайта.
2. Ние си запазваме правото да променяме условията във всеки един момент, като те стават активни в момента на тяхното публикуване.
3. Запазваме си правото да променяме дизайна, конструкцията и всичко в уеб сайта по всяко време и без предупреждение, както и да променяме, изтриваме и добавяме нови продукти.
4. Съдържание, снимков материал, модели, приложения, имена, знаци и пр. на целия уеб сайт са собственост на ЕТ “ЛЕВРОН – Мария Тодорова”, вписано в търговския регистър от Агенцията по вписвания с Удостоверение № 20080923131253 със седалище гр. Враца, ул. Раковски 25, ЕИК 200380608 . e-mail: e_levron@ abv.bg , телефон за връзка 0878/ 741231 .Използване / копиране на информация от уеб сайта става само с наше разрешение.
5. Вие сте съгласен, че можем да Ви изпращаме електронни писма с цел да ви информираме за промени или допълнения в нашия сайт, продукти и т.н.
6. Всички IP адреси на потребителите се записват автоматично поради мерки за сигурност.
7. В електронен магазин „ЛЕВРОН” се съдържат реклами и линкове към други уеб сайтове, като не носим отговорност за тяхното съдържание и ползване.
8. Някоя от информацията публикувана в електронен магазин „ЛЕВРОН” е възможно да се отнася до продукти, които не се предлагат и не са актуални. За повече информация за наличните продукти се свържете с нас на посочените координати за контакти.
9. Ние полагаме всички усилия да покажем максимално точно цветовете на продуктите, които предлагаме. Тъй като цветовете, които виждате на вашия монитор зависят от самия монитор ние не можем да гарантираме, че вашия монитор ще покаже актуални цветове.
10. Необходими условия, за да се направи поръчка:
- собствено име
- фамилно име
- валиден e-mail адрес
- телефон
- адрес за контакт и доставка на потребителя
Ние използваме тази информация за обработка на поръчките, подобряване на обслужването и за комуникация с нашите клиенти, относно продукти, услуги и промоции.
Конфиденциалност
Електронен магазин „ЛЕВРОН” се ангажира да защитава информацията предоставено от Вас. Т.е. информацията, която попълвате остава поверителна. Тя се използва само за да изпълним Вашата поръчка.
Информацията, която изискваме от вас: e-mail адрес, телефон, данни за фактурата, плащането и доставката са ни необходими единствено за изпълнение на Вашето желание. До нея има достъп само екипа на електронния магазин.
Настоящия електронен магазин стриктно следва правилата за запазване в тайна личната информация на нашите клиенти според законите на Република България.
В А Ж Н О! Въведение данни в електронния магазин няма да бъдат предоставяни на трети лица и няма да бъдат използвани за други цели освен за издаване и проверка на документи относно вашите поръчки!
Според законите на Република България, за да ви издадем фактура ще са ни необходими вашето ЕГН или Данъчния номер и Булстата на вашата фирма.
ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ
Как да пазарувате?
1. РЕГИСТРАЦИЯ
За да пазарувате в електронен магазин „Леврон” , трябва да попълните формата за поръчка. От Вас се изисква да посочите  лични данни и адреси за доставка.
2. ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА
Цената, която е посочена е за един брой и НЕ включва цената по доствака на посочения от вас адрес.
3. ДОСТАВКА
Доставката на посочен от потребителя адрес е за негова сметка.
Доставката е за сметка на клиента и не е включена в цената на артикулите.
Ако имате въпроси или желаете да уточните детайли по поръчката си, обадете се на нашите телефони
6. СРОКОВЕ НА ДОСТАВКА
От момента на потвърждаване на поръчката (ако са се наложили уточнения) сроковте на доствака са между 5 и 10 работни дни.
При отклонение от този срок ще бъдете уведомени с допълнителен e-mail.
При ненавременна доставката електронен магазин „ЛЕВРОН” не дължи неустойка на клиента, а той от своя страна си запазва правото да откаже поръчката.
ОТКАЗ ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ПОРЪЧАНА И ДОСТАВЕНА СТОКА
1. Клиент, поръчал стока през електронния магазин „ЛЕВРОН” и получил същата по пощата, с куриер, или друг вид транспорт, има право да откаже получаването на поръчката, или част от нея след като вече тя му е доставена, само в един от следните случаи:
- при транспортирането стоката или нейната опаковка са повредени;
- не е спазен предварително уговорения срок за доставка;
- доставената стока явно не съответства на поръчаната от клиента;
- цената не съответства на оферираната;
- при условията на чл.69,ал.3 от ЗЗППТ;
- рекламации по гореизброените пунктове се извършват само в момента на доставката.
Извън изброените случаи, клиентът няма право да откаже получаването и заплащането на поръчаната от него стока. В противен случай той дължи заплащане на извършените разходи за доставка до него и връщане на стоката обратно на доставчика.
2. След получаване и заплащане на стоката, клиентът може да я рекламира, или да иска връщането й и възстановяване на платената от него цена в следните случаи и срокове:
 в 7-дневен срок от получаването на стоката при условие, че бъдат посочени писмено основателни причини за това и се подпише декларация, удостоверяваща, че стоката се намира във вида, в който е получена, без да е била ползвана и е с ненарушена оригинална опаковка.
Транспортните разходи  са за сметка на клиента.
7. Условия за плащане
7.1. Плащане на куриер чрез наложен платеж
Доставките се извършват чрез услугата "наложен платеж" на куриерска фирма.

ЗАБЕЛЕЖКА:
Условията за поръчка, доставка и плащане електронен магазин „ЛЕВРОН” съответстват на условията, посочени в Закона за защита на потребителите.

Изработка на сайт | Гоблени "ЛЕВРОН" © 2018